Vib Grup
facebook
email
LiveZilla Live Help
 
Produse Promotii Cerere de oferta Contact
APARATE DE AER CONDITIONAT SPLIT
» Aer Conditionat DAIKIN
» Aer conditionat AIRWELL
» Aer Conditionat FUJITSU
» Aer Conditionat WHITE WESTINGHOUSE
» Aer Conditionat GREE
» Aer Conditionat CHIGO
» Aer Conditionat MIDEA
» Aer Conditionat LDK
» Aer Conditionat NORDSTAR
VENTILATOARE
» VENTILATOARE antiex
» VENTILATOARE axiale
» VENTILATOARE centrifugale
» VENTILATOARE de baie,de bucatarie
» VENTILATOARE in line,de tubulatura
» VENTILATOARE de fereastra,de perete
» VENTILATOARE de hota
GRILE DE VENTILATIE
» VALVE ventilatie
» ANEMOSTATE circulare
» REGISTRE de reglaj
» GRILE cu simpla deflexie
» GRILE cu dubla deflexie
» GRILE de transfer
» GRILE de exterior
» GRILE gravitationale
» ANEMOSTATE patrate
APARATE DE AER CONDITIONAT CASETA
» Aer Conditionat MIDEA
» Aer Conditonat FUJITSU
APARATE DE AER CONDITIONAT DUCT TYPE
» Aer Conditionat MIDEA
» Aer Conditionat FUJITSU
APARATE DE AER CONDITIONAT COLOANA
» Aer Conditionat MIDEA
» Aer Conditionat GREE
PURIFICATOARE DE AER
» Purificatoare de aer pentru tavan
» Purificatoare de aer pentru perete
TUBULATURA DE VENTILATIE
» Tub flexibil izolat
» Tub flexibil neizolat
» Tub rectangular din ALP
RECUPERATOARE DE CALDURA
SPRAY CURATARE-DEZINFECTARE AC
» SPRAY CURATARE-DEZINFECTARE AC AUTO
» SPRAY CURATARE-DEZINFECTARE AC CASNIC
PERDELE DE AER
» Perdele de aer electrice
» Perdele de aer cu apa
AEROTERME
PRETURI MONTAJ APARATE AER CONDITIONAT
» Preturi montaj Aer conditionat split 9000-12000 BTU
» Preturi montaj Aer conditionat split 18000-24000 BTU
» Preturi montaj Aer conditionat tip CASETA
» Preturi montaj Aer conditionat tip DUCT TYPE
PRETURI SERVICE APARATE AER CONDITIONAT
» Preturi service Aer conditionat split 9000-12000 BTU
» Preturi service Aer conditionat split 18000-24000 BTU
» Preturi service Aer conditionat tip CASETA
» Preturi service Aer conditionat tip DUCT TYPE
ACCESORII VENTILATIE
» Banda de aluminiu
» Suporti aer conditionat
Termeni si conditii
 

Utilizarea site-ului www.vibgrup.ro implica acceptrea prezentilor termeni si conditii.
Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor
Continutul site-ului a fost redactat in colaborare cu producatorii si reprezentantii marcilor respective in Romania.
Din acest motiv, SC Vib Grup Company SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul nostru, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci. De asemenea imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.)
Fiind de acord cu acesti Termeni si  Conditii clientul isi asuma in totalitate continutul acestui text.
Caracteristicile produselor prezentate pe acest site sunt preluate si puse la dispozitie de producatori, furnizori iar SC Vib Grup Company SRL nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii.Preturile produselor de pe acest SITE sunt informative si pot suferi modificari neanuntate.
De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului fara notificare prealabila de catre producatori.Toate produsele prezentate pe acest SITE sunt disponibile in limita stocului fizic disponibil.
In cazul epuizarii stocului reprezentantul SC Vib Grup Company SRL va oferi alternative prin prezentarea altor produse asemanatoare ca si aspect si specificatii tehnice cu produsul comandat al carui stoc s-a epuizat.Orice problema cauzata de produsele si / serviciile prezentate pe site se va solutiona pe cale amiabila in termen de 15 zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator,consumator.
SC Vib Grup Company SRL nu raspunde de nicio pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor si conditiilor
Toate comenzile vor fi prelucrate in ordinea preluarii lor.Datorita fluxului foarte mare de comenzi stocurile se modifica in permanenta iar actualizarea stocului poate dura intre 1 ora si 15 zile in functie de hostes, google, server, colaboratori, clientri, browswer inclusiv de setarile clientului,consumator.
SC Vib Grup Company SRL isi declina orice raspundere pentru continutul site-urilor la care aceasta pagina web face trimitere isi rezerva dreptul de a modifica atât continutul, cat si structura site-ului in orice moment si fara nevoie de preaviz.
Cititi cu atentie disponibilitatea produselor inainte de a lansa comanda si specificati daca doriti sa asteptati sa va comandam produsul extern.Comenzile externe dureaza intre 30 de zile si 90 de zile.Termenul de livrare obisnuit al produselor cumparate de la magazinele noastre se incadreaza intre 48 ore si 240 ore din momentul inregistrarii comenzii.Comenzile sant prelucrate in ordinea in care sant primite.
Termenul de returnare al produsului este de 10 zile fara invocarea niciunui motiv singurele costuri care se percep sant cele de returnarea produsului si cad in sarcina consumatorului conform Legiinr 130/2000capitolul 2 Articolul 7.
Produsele trebuiesc returnate in ambalajul original fara zgarieturi sau defecte impreuna cu certificatul de garantie, factura, chitanta, documentatia produsului.
S.C Vib Grup Company SRL nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv S.C Vib Grup Company SRL isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta a furnizorului sau daca stocul se epuizeaza pana la prelucrarea comenzii.
Ne rezervam dreptul de a anula comenzile incomplete sau facute fara informatii de baza ca telefon de contact.
Ne rezervam dreptul sa refuzam clientii al caror comportament si limbaj este agresiv si inadecvat.
Ne rezervam dreptul sa ne recuperam taxele si contravaloarea transportului,amiabil sau pe cai legale,in cazul in care clientul refuza coletul din motive personale si nu din vina noastra.
Necomunicarea de catre client a tuturor informatiilor,cererilor,rugaminti (exemplu :deschiderea coletului,ora de livrare,ziua de livrare) lucruri care duc la refuzul coletului sau la returnarea coletului , sau orice problema din vina clientului va duce automat la suportarea tuturor cheltuielilor de transport si alte taxe de catre client. Neplata cheltuielilor de transport si taxelor de catre client ne rezerva dreptul de a ne recupera drepturile pe cai legale conform Ordonantei nr.130/2000
Cititi cu atentie disponibilitatea produselor inainte de a lansa comanda si specificati daca doriti sa asteptati sa va comandam produsul extern.Comenzile externe dureaza intre 30 de zile si 90 de zile.
Ne rezervam dreptul ca pentru unele produse in functie de cantitate, termen de livrare, greutate, distanta,produse in garantie etc sa oferim transport gratuit
Pretul transportului este stabilit de comun acord cu clientul telefonic sau in scris.Necomunicarea pretului in scris sau telefonic se considera ca aceptarea transportului gratuit
Termenii şi Condiţiile de utilizare a site-ului pot fi schimbate în orice moment de către Administrator, fără notificarea prealabilă a utilizatorilor acestuia.
Nu raspundem pentru erorile prezentate pe alte site-uri legate de text , pret, fotografii si informatii de identificare.
Modificarile de preturi si detalii se efectueaza in maxim 48 de ore fara anunt in prealabil si nu constituie obligativitate contractuala.
Pentru oricare comanda data de client ,vor fi discutate conditiile tehnice si de livrare telefonic sau prin e-mail.In functie de cele stabilite de comun accord modalitatile de livrare sunt :prin curier,livrate de furnizor direct la sediul clientului ,la punctul nostru de lucru.


Pentru informatii, suport, reclamatii, comenzi sau opinii ne puteti contacta la adresa
office@vibgrup.ro
sau adresati-va la protectia consumatorului
Telefon 0800.080.999 sau accesati site-ul http://www.anpc.gov.ro/

 
REFRESHAIR REFRESHAIR
NORDSTAR NORDSTAR
SOLER&PALAU SOLER&PALAU
FUJITSU FUJITSU
LG LG
WHITE WESTINGHOUSE WHITE WESTINGHOUSE
GREE GREE
CHIGO CHIGO
LDK LDK
BAHCIVAN BAHCIVAN
MIDEA MIDEA
VIB VIB
DAIKIN DAIKIN
AIRONE AIRONE
RADIALIGHT RADIALIGHT
CESIUS PLUS CESIUS PLUS
Airwell Airwell
 
TopBIZ.ro - afaceri de top! Viziteaza magazinul Vibgrup.ro pe ShopMania
Alege NET Rom Business pentru succesul afacerii tale!
Copyright © 2012 Vib Grup. Toate drepturile rezervate
Ghidul tau autentic de shopping
 
Membru eAerConditionat.ro - FIRME AER CONDITIONAT!   Afaceri